WAT DOET LEEFBAARHEIDSGROEP BERGHAREN?

Leefbaarheidsgroep Bergharen verzorgt medewerkers voor verschillende werkzaamheden op Down The Rabbit Hole. De meeste medewerkers gaan aan de slag als verkeersregelaar op de parkeervelden of bij de Kiss & Ride. Aanmelden bij DTRH Vrijwilligers betekent dan ook dat je beschikbaar bent als evenementen verkeersregelaar.

VERKEERSREGELAARS

Op DTRH komen dit jaar naar verwachting 45.000 bezoekers. Deze arriveren voor een groot deel op donderdag. Dit betekent dat er ongeveer 11.000 auto’s moeten worden geparkeerd. DTRH Vrijwilligers verzorgt de verkeersregelaars op de parkeervelden. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle auto’s op de juiste plek komen te staan en alle verkeersstromen zo soepel mogelijk gaan. Kortom, jij bent het eerste gezicht van het evenement en zorgt ervoor dat alles goed verloopt!

Wat zijn de werkzaamheden van de verkeersregelaars? O.a:

  • Duidelijke aanwijzingen geven
  • Efficiënt en strak parkeren
  • Parkeertickets scannen & parkeerstickers uitdelen
  • Begeleiden Kiss & Ride
  • Bussen & taxi’s oplijnen
Ben je nog nooit verkeersregelaar geweest? Geen probleem. Hier is vooraf een verkeersregelaarscursus voor. In deze cursus leer je de basis. Als je deze cursus met een voldoende afsluit, word je aangesteld als evenementenverkeersregelaar. Dan kun je ingezet worden voor eenvoudige verkeersregelende taken. Je hoeft niet zelfstandig het verkeer te regelen.

OPBOUW

Medewerkers van DTRH Vrijwilligers helpen ook bij het opbouwen van de parkeervelden, Kiss & Ride, campings, fietsenstallingen en Camper Camping. Medewerkers die helpen met opbouwen, werken geen of minder diensten gedurende het festival weekend.

Let op: Het werken in de opbouwploeg is fysiek zwaar werk en gekwalificeerde werkschoenen s3 zijn verplicht!

AFBOUW

Medewerkers van DTRH Vrijwilligers helpen ook bij het afbouwen van de parkeervelden, Kiss & Ride, campings, fietsenstallingen en Camper Camping. Medewerkers die helpen met afbouwen, werken geen of minder diensten gedurende het festival weekend.

Je ontvangt bij de afbouwcrew de vergoeding voorafgaand aan jouw werkzaamheden. Lees daarom ook goed de algemene voorwaarden door, zodat je weet wat de consequenties zijn als je niet komt opdagen voor jouw diensten.