AANMELDPROCEDURE

"Ik ben onverhoopt ziek of door privéomstandigheden kan ik niet meer komen, kan ik mij nog afmelden? Of mag een vriend in plaats van mij komen?"
Dat is vervelend! Meld je dan zo snel mogelijk af. Indien jij afzegt, wordt door de coördinator van de vereniging waar jij voor werkt iemand anders opgeroepen. Het is niet mogelijk een vriend in plaats van jou te laten werken. Afmelden kan door een mail te sturen naar info@downtherabbitholevrijwilligers.nl

"Ik heb vorig jaar ook voor jullie gewerkt. Is het verplicht om de instructie te volgen?"
Nadat je jezelf hebt aangemeld als vrijwilliger, ontvang je een vrijwilligersinstructie. Lees deze goed door zodat je weet wat de regels en richtlijnen zijn op het moment dat je als vrijwilliger gaat werken. De vrijwilligersinstructie ontvang je nadat jij je verkeersregelaarscursus hebt gehaald. Dit houdt in dat je aan het werk mag als evenementenverkeersregelaar. Dit certificaat is maar één jaar geldig, het is dus wel belangrijk dat je opnieuw het certificaat behaald.

"Mijn identiteitsbewijs is verlopen. Is dit een probleem?"
Op het moment dat jij je als vrijwilliger hebt ingeschreven, ben je verplicht een geldig identiteitsbewijs in je bezit te hebben en dit ook bij je te dragen. Indien je identiteitsbewijs niet geldig is, kun je niet werken voor DTRH en word je dus geweigerd.

"Wat is een geldig identiteitsbewijs?"
Een EU paspoort of een ID-kaart zijn geldige identiteitsbewijzen om te mogen werken bij DTRH. Een rijbewijs is echter NIET geldig. We moeten de nationaliteit of verblijfstatus kunnen vaststellen, en die staat niet op een rijbewijs. Vandaar dat je rijbewijs als geldig identiteitsbewijs niet voldoende is om aan de slag te gaan.

Kom je uit een land buiten de EU, moet je een geldige werkvergunning (TWV) kunnen laten zien.

"Ik slaag niet voor het online verkeersregelaarsexamen. Wat nu?"
Als jij niet slaagt voor het online verkeersregelaarsexamen, kun je niet aan de slag als vrijwilliger op DTRH.

"Ik wil naast Down The Rabbit Hole vaker vrijwilliger zijn op andere evenementen, kan ik mij ergens aanmelden?"
Dat kan! De Event Farm, waar Down The Rabbit Hole vrijwilligers onderdeel van is, is namelijk vaker betrokken bij evenementen waar vrijwilligers hard nodig zijn. In je aanmelding voor DTRH kun je aangeven of je benaderd wil worden voor andere evenementen.

WERKTIJDEN

"Op maandag 8 juli 2024 kan ik niet werken. Is het goed als ik zondag 7 juli 2024 al naar huis ga?" Dit is niet akkoord. Als jij je hebt ingeschreven voor deze dag wordt er van je verwacht dat je er bent. Het is eveneens niet akkoord later te komen of een dag afwezig te zijn.

"Kan ik gelijktijdig werken samen met mijn vrienden?"
Op het moment dat jij je aanmeld, kun je een tijdsblok aanvinken wanneer je wilt werken. Als je op tijd bent kun je de meest gunstige shift kiezen. Als je met een vriend samen wil werken dan moeten jullie hetzelfde tijdsblok aanvinken. Hierdoor worden jullie hoogst waarschijnlijk in dezelfde shift ingedeeld.

"Ik wil heel graag een band zien. Is het mogelijk om niet te hoeven werken als zij optreden?"
De planning van DTRH Vrijwilligers laat het helaas niet toe om verzoekjes in te dienen.

"Ik moet ’s middags werken en iemand anders ’s avonds. Mogen wij misschien met elkaar ruilen?"
In overleg is er veel mogelijk. Ruilen gaat echter wel in overleg met de planning van DTRH Vrijwilligers.

"Moet ik ook ’s nachts werken?"
Een kleine groep medewerkers werkt in de nacht als verkeersregelaars op de parkeerterreinen. Dit kun je zelf aanvinken in de tijdsblokken tijdens het aanmelden, indien je dat wilt.

WERKZAAMHEDEN

"Welke werkzaamheden moet ik uitvoeren?"
Op de pagina Werkzaamheden kun je lezen welke werkzaamheden de medewerkers van DTRH Vrijwilligers allemaal uitvoeren.

"Kan ik voor DTRH Vrijwilligers werken als ik niet als verkeersregelaar wil werken?"
Alle mensen die zich aanmelden, moeten minimaal beschikbaar zijn als verkeersregelaar. Indien jij dit niet wil, is het helaas niet mogelijk om aan de slag te gaan voor DTRH Vrijwilligers.

VERBLIJF

"Vanaf hoe laat mag ik de medewerkerscamping op?"
De medewerkerscamping is op dinsdag 27 juni 2023 vanaf 08:00 uur geopend.

"Zijn caravans toegestaan op de medewerkerscamping?"
Voor medewerkers van DTRH Vrijwilligers is het niet toegestaan een caravan of camper mee te nemen naar Down The Rabbit Hole.

"Mijn vrienden hebben een ticket voor Down The Rabbit Hole en staan op de festivalcamping. Is het oké als ik bij hen overnacht?"
Medewerkers van DTRH Vrijwilligers mogen niet overnachten op de festivalcampings. Je kunt wel op de medewerkerscamping slapen.

VERGOEDING

"Welke vergoeding krijg ik voor het werken voor DTRH Vrijwilligers?"
In ruil voor je werkzaamheden voor DTRH Vrijwilligers mag je het festival bezoeken en overnachten op de medewerkerscamping. Je werkt voor de vereniging of stichting waar jij je voor inschrijft, er wordt dus naast het bezoeken van het festival geen individuele vergoeding aan verbonden.