AANMELDEN

Helaas, aanmelden als vrijwilliger voor DTRH 2024 is niet meer mogelijk. We hebben voor aankomende editie genoeg vrijwilligers.

AANMELDPROCEDURE

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van je inschrijving. Heb jij je aangemeld voor twee diensten en slaag jij voor het verkeersregelaarsexamen, dan is je inschrijving definitief.

Als jij je aanmeldt voor één dienst, dan ontvang je ook de bevestigingsmail. Later krijg je van ons nog een e-mail waarin we vragen om extra gegevens in te vullen. Pas als we alle gegevens van je hebben ontvangen en je bent geslaagd voor het verkeersregelaarsexamen, is je aanmelding definitief.

Wanneer je een binding hebt met het kerkdorp Bergharen en lid bent van één van de verenigingen die meedoen met "Down The Rabbit Hole - vrijwilligers Bergharen" moet je dat aangeven bij je aanmelding. Als je géén binding hebt met één van de verenigingen kan je bij het inschrijven kiezen voor "Geen vereniging". De verenigingen controleren of je daadwerkelijk lid bent. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail.

Voor iedereen geldt dat we je op de hoogte houden via het e-mailadres dat je gebruikt hebt bij je inschrijving.

VERKEERSREGELAARSEXAMEN

Alle medewerkers van DTRH Vrijwilligers volgen online de cursus tot verkeersregelaar. Na het slagen voor je onlinecursus word je door de gemeente Beuningen officieel aangesteld als evenementenverkeersregelaar voor Down The Rabbit Hole. Alleen medewerkers die hun online cursus tot verkeersregelaar succesvol hebben afgerond, kunnen als medewerker voor Down The Rabbit Hole aan de slag. Dit is een vrij eenvoudig examen en voor iedereen te maken. In de bevestigingsmail na je aanmelding vind je instructies en een link naar de cursus.