Het werken voor Down The Rabbit Hole is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Je wordt gezien als volwaardig medewerker en je bent daarmee ook verantwoordelijk voor een taak. Je maakt deel uit van de totale Down The Rabbit Hole crew.

Als onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het slagen van Down The Rabbit Hole verwachten we ook wat van jou.

WERKINSTRUCTIE

Iedere vrijwilliger krijgt een werkinstructie opgestuurd. Lees deze goed door want daarin staat wat er van jou wordt verwacht. In de werkinstructie staat bijvoorbeeld dat van de vrijwilligers wordt verwacht dat ze stevige schoenen dragendragen (tijdens de op- en afbouw zijn veiligheidsschoenen klasse S3 verplicht).

WERKDAGEN

  • De opbouw begint op zaterdag 29 juni 2024
  • Op donderdag 04 juli 2024 beginnen de vrijwilligers die het verkeer regelen op de parkeervelden en de Kiss & Ride en deze shifts lopen door tot en met maandag 8 juli 2024
  • De afbouw van het terrein begint op maandag 8 juli en loopt door t/m woensdag 10 juli 2024

WERKTIJDEN

Gemiddeld werk je 8 uur op een dag. Dit kan iets wisselen per taak. De werktijden zijn tussen 08:00 en 00:00 uur.

LEEFTIJD

De minimale leeftijd om te mogen werken voor DTRH Vrijwilligers is 18 jaar.

PLANNING

Bij de inschrijving kun je zelf de shift(s) kiezen die je wenst te gaan werken. Dit doe je door op het aanmeldformulier bij 'Beschikbaarheid' je gewenste shifts aan te vinken. Diensten die al bezet zijn kunnen niet meer worden gekozen. Dus schrijf je zo snel mogelijk in. Bedenk wel dat wanneer je eenmaal voor een dienst bent ingepland, je die ook daadwerkelijk moet uitvoeren. Dus hou daar rekening mee in je planning rondom en tijdens het festival.

VERGOEDING

Vrijwilligers ontvangen voor hun werkzaamheden op DTRH een dagkaart of een weekendkaart.

  • Minimaal 8 uur voor een dagkaart
  • Minimaal 16 uur voor een weekendkaart
Wanneer je als vrijwilliger werkt namens een vereniging, ontvangt deze vereniging ook nog eens een vrijwilligersbijdrage voor jouw inzet.

VERKEERSREGELAARSINSTRUCTIE

De werkzaamheden van zowel de verkeersregelaars, opbouw- en afbouwcrew vinden plaats op en rondom de parkeervelden van Down The Rabbit Hole. Hier rijden voor en tijdens het festival verschillende voertuigen die jij, indien nodig, van instructies moet kunnen voorzien. Het is daarom voor alle medewerkers verplicht een verkeersregelaarsinstructie te volgen. Dit geldt dus ook voor de medewerkers van de opbouw- en afbouwcrew.

Werken voor Down The Rabbit Hole is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Lees daarom ook onze algemene voorwaarden zodat je weet wat de consequenties zijn als je niet komt opdagen voor jouw diensten.