ORGANISATIE

DTRH Vrijwilligers wordt uitgevoerd in opdracht van de Event Farm B.V. De Event Farm is gespecialiseerd in vergunningen, veiligheid en mobiliteit bij evenementen. Het projectteam Down The Rabbit Hole organiseert de inzet van vrijwilligers onder de naam van DTRH Vrijwilligers. Daarnaast zorgt dit team ook voor de voorbereiding en uitvoering van allerlei andere zaken achter de schermen, zoals capaciteitsberekeningen en de inrichting van de parkeerterreinen, campingterreinen en halte locaties.

De Event Farm is betrokken bij meerdere grootschalige outdoor publieksevenementen in Nederland. Waaronder De Dutch Grand Prix in Zandvoort, Eurovisie Song Contest in Ahoy, Invictus Games in Den Haag, 538 Koningsdag Breda, Lowlands Biddinghuizen, Down the Rabbit Hole Beuningen, Volvo Ocean Race, Zwarte Cross, de concerten in het Goffertpark van Bon Jovi, Phil Collins, Muse in Nijmegen en de concerten op het Malieveld van Coldplay, Bruce Springsteen en Pink.

TEAM

Bennie Beernink Vrijwilligerswerving en planning
Alwies Lukkezen Vrijwilligerswerving en planning
Dinand Hasewinkel Operatie en siteproducer
Calvin Klein Overmeen Operatie
Joanne Nieuwenhuis Communicatie

CONTACT

Heb je een vraag over bijvoorbeeld werkzaamheden, planning of verblijf? Check dan eerst de FAQ. Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via info@downtherabbitholevrijwilligers.nl

VRIJWILLIGER ZIJN OP ANDERE EVENEMENTEN

Wil jij, naast Down The Rabbit Hole, vaker vrijwilliger zijn op andere evenementen? Dat kan! De Event Farm is namelijk vaker betrokken bij evenementen waar vrijwilligers hard nodig zijn. In je aanmelding voor DTRH Vrijwilligers kun je aangeven of je benaderd wil worden voor andere evenementen.

Voor vragen over vrijwilligerswerk op evenementen kun je contact opnemen met de Event Farm via info@eventfarm.nl